Benvinguts a 300 dites que faran història.

En aquest espai, des del 13 de gener al 9 de novembre de 2014, dia que som convocats a les urnes per decidir cap a on volem anar i què volem ser, podrem resseguir el procés nacional d’autodeterminació a través de les dites del refranyer català.
Enquesta dels refranys més usuals de la llengua catalana

dimarts, 15 de juliol del 2014

185 - Pel juliol, ni dona ni cargol

L’estiu no està fet per a grans propòsits i la xarxa segueix el mateix patró de la vida real. Les audiències baixen i la gent desconnecta i no està per orgues. Ho fa el clima i ho marca l’entorn. I ho saben també els mitjans de comunicació (ràdio i televisió, sobretot) que preveuen una programació més fresca, amb reposicions i segones espases.

Les 300 dites que faran història segueixen el seu camí durant els mesos d’estiu, sense perdre pistonada. I vull aprofitar l’avinentesa i aquesta relaxació per recomanar-vos uns vídeos entretinguts, curts i de fàcil consum que cada dia d’aquest any 2014 ens ofereix Albert Estengre de la mà de Vilaweb. Són els 300 contes per a un Tricentenari. Una iniciativa semblant a la meva i que sovint deixa el camp de la rondalla i els contes per acostar-se a l’origen de moltes dites i expressions catalanes que diem i que no en sabem l’origen.