Benvinguts a 300 dites que faran història.

En aquest espai, des del 13 de gener al 9 de novembre de 2014, dia que som convocats a les urnes per decidir cap a on volem anar i què volem ser, podrem resseguir el procés nacional d’autodeterminació a través de les dites del refranyer català.
Enquesta dels refranys més usuals de la llengua catalana

dimarts, 10 de juny del 2014

150 - Al mig dels boigs hi viuen els savis

La frontera entre la sensatesa i la bogeria és tan fina que si intentéssim traçar una ratlla al mig per a separar-los a banda i banda, segur que no ens en sortiríem.

I un mig pot expressar moltes coses. Veure el got mig ple o mig buit. Ser a mig camí. El podríem definir com el punt equidistant entre l’inici i el final de qualsevol cosa, fet o projecte. Mig camí ens indica que encara ens cal fer el mateix que ja portem fet.

Avui, doncs, arribem a mig projecte de les 300 dites que faran història. Des del 13 de gener us he anat proposant i comentant una dita diària per relacionar el nostre refranyer i l’essència de les seves fonts i continguts amb el procés que hem decidit endegar com a poble que ha de tenir un moment culminant en la consulta del proper 9 de novembre.. Mig camí… i avall!, que fa baixada.