Benvinguts a 300 dites que faran història.

En aquest espai, des del 13 de gener al 9 de novembre de 2014, dia que som convocats a les urnes per decidir cap a on volem anar i què volem ser, podrem resseguir el procés nacional d’autodeterminació a través de les dites del refranyer català.
Enquesta dels refranys més usuals de la llengua catalana

dissabte, 28 de juny del 2014

168 - Qui ha fet avui farà demà

Aquesta societat tan competitiva desestima l’empenta i il·lusió de les persones joves, no facilitant-los la feina ni que puguin independitzar-se i viure per ells mateixos, amb el seu propi esforç i desaprofita l’experiència acumulada de les persones grans, que molt abans que es jubilin ja fan nosa i sembla que no serveixin per a res. Malament anem i tot apunta que anirem a mal borràs si seguim per aquest camí.

Diuen que l’experiència és bona consellera, però que sempre arriba tard. Perquè s’aprèn dels errors i errada a errada anem acumulant l’experiència necessària per no repetir-los.

I si creiem i apostem per les persones i invertim en la seva formació acabarem recollint, tots plegats, els fruits d’aquesta tasca continuada. Perquè qui fa un cove, fa un cistell i qui ha fet avui farà demà.